Select Page

NAJVATRENIJE NAVIJAČE POSUŠJA NIŠTA NEĆE ZAUSTAVITI U SUBOTU NAJAVLJENA VELIKA PODRŠKA!

NAJVATRENIJE NAVIJAČE POSUŠJA NIŠTA NEĆE ZAUSTAVITI U SUBOTU NAJAVLJENA VELIKA PODRŠKA!

Nogometni savez FBiH i NS BiH zatvorio je stadione u kompletnoj BiH i tako je uskraćena vatrena podrška klubovima. No u Posušju ništa ne prepuštaju slučaju. Iza gola s vanjske strane stadiona organiziraju vatrenu podršku svom klubu koji u okviru 2.kola Prve lige FBiH na Veliku Gospu dočekuju NK Slaven iz Živinica.

Priopćenje Kluba navijača Poskoci Posušje prenosimo u cijelosti:” ZA SVOJ KLUB I ZA SVOJ GRAD, SVI NA ZAPAD! Iako je Covid-19 zaustavio sve pa i proslavu sedamdesetog rođendana kluba, odlučili smo pružiti podršku svom klubu s obližnje ograde. Pošto smo proučili sve pravne akte i po svim zakonima mi imamo pravo stajati iza ograde stadiona. Odlučili smo pružiti veliku podršku klubu, igračima i ljudima koji vode naš klub i čestitati 70. rođendan na najljepši mogući način. Nakon deset godina vratili smo se i veliki povratak ne može proći bez nas. Ovim putem pozivamo sve žitelje Općine Posušje i sve one koji vole klub da dođu iza zapadnog gola i svojim dolaskom damo veliku podršku našim momcima. Mirno i dostojanstveno uz pljesak i pjesmu pozdravit ćemo plavo- bijele lavove i stručni stožer.

KO DOĐE VIDJET ĆE, KO NE DOĐE ŽALIT ĆE!” stoji u priopćenju na službenim stranicama kluba navijača.

Utakmica između HŠK Posušje i NK Slaven Živinice igra se u subotu na blagdan Velike Gospe s početkom u 17:30h. Nogomet se vratio u grad!

Posušje. Net

OGLASI

Loading