Select Page

Nakon dvogodišnje stanke Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru nastavlja s radom

Nakon dvogodišnje stanke Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru nastavlja s radom

Iz Mostarskog sajma istaknuli su slijedeće:

“Obavještavamo javnost da nakon dvogodišnje stanke, uzrokovane pandemijom COVID-19, najznačajnija sajamska manifestacija u BiH, Međunarodni sajam gospodarstva Mostar nastavlja s radom.

Stoga nam je veliko zadovoljstvo najaviti održavanje 23. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, na čijoj organizaciji smo započeli s radom. Pripreme provodimo sukladno novim okolnostima koje nas okružuju i kojima ćemo se prilagođavati.

Na 23. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2022. svoje gospodarske potencijale predstaviti će zemlja partner – Mađarska.

Međunarodni sajam gospodarstva će biti obogaćen regionalno i međunarodno vrlo značajnim konferencijama, čime se našim partnerima i izlagačima na jednom mjestu nudi jedinstvena ponuda i spoj sajamskih i konferencijskih događanja.

Dragi naši partneri, izlagači, medijski promotori i posjetitelji, uvjereni u nastavak suradnje i razvoja tradicionalno dobrih odnosa, zahvaljujemo vam na svemu što ste dosadašnjih godina učinili za ovu manifestaciju i time pridonijeli u stvaranju pozitivnog i prijateljskog ozračja.

Čast nam je pozvati vas da nam budete dragi gosti i podržite nas i na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva 2022. u Mostaru.

Dobrodošli!”

OGLASI

Loading