Select Page

10. obljetnica utemeljenja Udruge gospodarstvenika Posušje obilježit će se u studenom

10. obljetnica utemeljenja Udruge gospodarstvenika Posušje obilježit će se u studenom

U utorak, 28. rujna 2021. godine, održana je sjednica Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje. Sjednicom je predsjedao predsjednik  Udruge Damir Vican.

Upravni odbor je donio odluku o održavanju svečane sjednice skupštine povodom 10. obljetnice utemeljenja Udruge gospodarstvenika Posušje.

Svečana sjednica će se održati u prvoj polovici studenoga 2021. godine, a točan termin, mjesto održavanja, kao i protokol sjednice odredit će se na sljedećoj sjednici Upravnog odbora.

Udruga gospodarstvenika Posušje je: slobodna, dragovoljna, neovisna i nepolitična Udruga gospodarskih društava iz općine Posušje, utemeljena radi unaprjeđenja i ostvarivanja zajedničkih ciljeva i aktivnosti u razvoju gospodarstva u općini Posušje.

Udruga gospodarstvenika Posušje utemeljena je na utemeljiteljskoj Skupštini dana 29. listopada 2011. godine, a Odluku o utemeljenju donijelo je 13 gospodarskih društava:

Vokel, Vican Trade, Weltplast, Spin, Lončarplast, Inđilović, KTM-Brina, Sopa, Kror, Mrvelji, Mesna industrija Rakitno, Vamant i Triel.

ugp

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading