Select Page

Napustio nas je Jerko Ćesić – Ljudina

Napustio nas je Jerko Ćesić – Ljudina

Tužna vijest ovog poslijepodneva potresla je Hercegovinu. Napustio nas je Jerko Ćesić – Ljudina (53), pukovnik Hrvatskih oružanih snaga, zaljubljenik u nogomet i brat generala Ljube Ćesića Rojsa, javlja Herc.info, pozivajući se na Hrvatski generalski zbor.

S Ljudinom je uvijek bilo zanimljivih tema i dogodovština. U ratu se iskazao herojstvom, a nakon Domovinskog rata, onim sportskim herojstvom i vještinama.

Kutiju Šibica, kao voditelj, pokorio je čak 3 puta, a 1995. s ekipom MNK Sec je počeo svoj niz. Tada je na Kutiju doveo i legendarnog Baku Sliškovića, a već dogodine doveo je i Ivana Leku, aktualnog trenera Hajduka. Titule je osvajao i sa svojim Posušjem.

Proteklih godina u rodnom gradu uživao je igrati termine, veteranske turnire i družiti se s prijateljima.

danas su se od popularnog Ljude oprostili i na službi stranicama HŠK Posušje:

“ZBOGOM LJUDE🙏🏻|

Jutros pred utakmicu u Mostaru, naš sportski kolektiv zadesila je tužna vijest. U pedesettrećoj godini života napustio nas je jedan od najuspješnijih sportskih djelatnika s Mokrog Doca, Jerko Ćesić- Ljudina. Bio je jedan od tvoraca modernog i uspješnog sportskog kolektiva. Šest godina obnašao je funkciju sportskog direktora i u povijest ušao kao tvorac moćnog i nepobjedivog HŠK Posušja krajem devedesetih. Dva trofeja lige Herceg Bosne i pokal pobjednika kojeg je donijeo na Posuško Banovo pred deset tisuća navijača, zauvijek će ostati ta slika u srcima svih navijača plavo-bijelog kluba! 

Ljude, neka ti je laka Hrvatska zemlja i znamo da ćeš od gore biti naš najveći navijač! “

OGLASI

Loading