Select Page

Nastavlja se razdoblje nestabilnih vremenskih prilika

Nastavlja se razdoblje nestabilnih vremenskih prilika

Nastavlja se razdoblje nestabilnih vremenskih prilika. Narednih dana, uz lokalne pljuskove praćene grmljavinom, koji će biti češći u središnjim i sjevernim područjima Bosne i Hercegovine, doći će i do pada temperature zraka.

– Osvježenje će se osjetiti i na krajnjem jugu države. U drugom dijelu tjedna, uz lagani rast temperature zraka, očekuje se i nešto stabilnije vrijeme iako će i dalje postojati uvjeti za popodnevne pljuskove – navodi se u izvješću Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH za razdoblje od 16. do 29. lipnja.  

Jutarnje temperature zraka u naredna dva dana u Bosni varirat će od 12°C do 18°C, na jugu do 20°C. Maksimalne dnevne temperature u Bosni između 18°C i 23°C, a u Hercegovini do 25°C. U drugom dijelu tjedna jutarnje temperature od 13°C do 18°C u Bosni, do 22°C u Hercegovini. Najviše dnevne od 22°C do 28°C.

Više kiše moguće je u prvom dijelu tjedna, u središnjim i zapadnim područjima. Pred kraj prognoziranog razdoblja, uz duža sunčana razdoblja, prognoziraju se i više temperature zraka.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading