Select Page

Nastavlja se s potporom Centru za mlade

Nastavlja se s potporom Centru za mlade

Načelnik općine Posušje Ante Begić i savjetnik Jozo Kolobarić, održali su danas sastanak s Vinkom Čuturom, Lukom Žuljem i Lunom Šego, inače predstavnicima i novim vodstvom Centra za mlade Atomsko sklonište iz Posušja.

Tom prigodom upoznali su načelnika s vrlo aktivnim glazbenim i multimedijalnim djelovanjem Centra poput tonske, video te grafičke produkcije kao i djelovanjem na polju edukacije mladih glazbenika.

Također su iznijeli i izazove s kojima se susreću pri djelovanju, a uglavno je riječ o faktorima materijalno-tehničke prirode. U tom kontekstu, načelnik je pohvalio dosadašnji rad članova ovog centra, čiji su rezultati postali vidljivi i širokoj javnosti kroz video uratke, organizaciju koncerata i solističke nastupe te je najavio nastavak potpore koja će uključivati i pomoć pri apliciranju na projekte iz područja kulture.

Centar za mlade Atomsko sklonište otvoren je 2021. godine s ciljem stvaranja prostora za okupljanje mladih umjetnika i kreativaca u kojem bi mogli nesmetano djelovati. U ovom projektu je sudjelovala i Općina Posušje te je dala na korištenje prostorije u sklopu zgrade Radio Posušja, koje su po svojoj poziciji se pokazale idealnima za ovakvu namjenu.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading