Select Page

Natječaj za posao tvrtke HERING d.d. Široki Brijeg

Natječaj za posao tvrtke HERING d.d. Široki Brijeg

 

Tvrtka HERING d.d. Široki Brijeg raspisala je natječaj za posao u kojem traži: dva geodetska tehničara, jednog diplomiranog inženjera građevine za poslove osiguranja kvalitete, jednog diplomiranog inženjera elektrotehnike te jednog diplomiranog inženjera geodezije.

Zainteresirane osobe za radna mjesta mogu se javiti svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati, voditelju upravljanja ljudskim potencijalima Ameli Drežnjak, na mobitel broj 063/353-347 ili na telefon broj 039/702-245.

Detalje natječaja za geodetskog tehničara pogledajte http://www.boljiposao.com/oglasi/geodetski-tehnicar/32217/

Detalje natječaja za diplomiranog inženjera građevine za poslove osiguranja kvalitete pogledajte http://www.boljiposao.com/oglasi/diplomirani-inzenjer-gradevine-za-poslove-osiguranja-kvalitete/32216/

Detalje natječaja za diplomiranog inženjera elektrotehnike pogledajte http://www.boljiposao.com/oglasi/diplomirani-inzenjer-elektrotehnike/32214/

Detalje natječaja za diplomiranog inženjera geodezije pogledajte http://www.boljiposao.com/oglasi/diplomirani-inzenjer-geodezije/32215/

O tvrtki

Poduzeće HERING d.d. Široki Brijeg je registrirano 1995. godine i danas uspješno posluje i gradi u oba entiteta u Bosni i Hercegovini, kao i u Republici Hrvatskoj. Osnovne djelatnosti društva su podizanje zgrada visokogradnje i građenje objekata niskogradnje.

Osim toga, poduzeće HERING d.d. Široki Brijeg bavi se hidrograđevnih objekata i objekata koji zahtjevaju specijalno izvođenje i opremu (prednapinjanje i injektiranje proizvodnjom betona, te pružanjem tehničkih usluga.

Glavne djelatnosti preduzeća

Osnovne djelatnosti poduzeća su podizanje zgrada visokogradnje i gradnja objekata niskogradnje, održavanje objekata, izgradnja krovnih konstrukcija i krovova, hidrograđevnih objekta, te građenje koje zahtjevaju specijalno izvođenje i opremu (prednaprezanje i injektiranje), kao i proizvodnja betona.

Pored građevinarskih djelatnosti poduzeće HERING Široki Brijeg bavi se i pružanjem tehničkih usluga, i to: arhitektonske i inženjerske djelatnosti i tehničko savjetovanje, građevinski inženjering, izrada projektne tehničke dokumentacije, poslovni nadzor nad gradnjom objekata, tehničko ispitivanje i analiza, ispitivanje proračuna za građevinske elemente i sl.

jabuka.tv

OGLASI

Loading