Select Page

HDZ BiH dobio veliku potporu u Rastovači

HDZ BiH dobio veliku potporu u Rastovači

U organizaciji Općinskog odbora HDZ BiH Posušje u Rastovači je održan drugi po redu predizborni skup u sklopu listopadskih Općih izbora.

Nakon himne i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje i umrle članove HDZ BiH uslijedilo je prikazivanje videoprojekcije o realiziranim projektima u protekle četiri godine na području Posušja u oblasti školstva, kulture, športa, komunalne infrastrukture i ostalog.

U ime temeljnog ogranka sve je pozdravio Frano Lebo uvjeren u novu pobjedu uz ovakvu podršku u Rastovači. Nakon njega ispred svih kandidata obratio se Ivica Pavković. U svom govoru dotakao se viših razina vlasti te kako je potrebna politička stabilnost kako bi se mogli napraviti značajni koraci u gospodarskom razvitku i poboljšanju života, a da je to moguće samo ukoliko imamo legitimne predstavnike na svim razinama vlasti. Da Hrvati biraju svoje predstavnike i u Predsjedništvu i u Domu naroda. Osvrnuo se na rad županijske Vlade u ovom mandatu, poseban naglasak na smanjenu duga preko 40 milijuna maraka te najavio planove i ciljeve za buduće razdoblje. Na kraju je predstavio kandidate za županijsku Skupštinu: Zdravko Bešlić. Damir Jurišić, Stipe Bešlić, Žana Miličević i Jelena Hrkać.

Druženje mnogobrojnih članova, simpatizera, prijatelja te gostiju nastavljeno je do dugo u noć.

Sljedeći skup najavljen je u ponedjeljak, 17. rujna 2018. godine u OŠ na Vraniću s početkom u 19 sati, a organizirati će ga zajednički TO Broćanac i TO Gradac.

Posušje.net/SPONZORIRANI ČLANAK

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading