Select Page

Nes(p)retan poraz KK Posušje u Bijeljini!!!

Nes(p)retan poraz KK Posušje u Bijeljini!!!

U sklopu 6. kola košarkaškog Prvenstva Bosne i Hercegovine košarkaški klub Posušje je gostovao kod Radnika u Bijeljini te je poražen s minimalnih 71:70 (15:21, 26:19, 16:16, 14:14). Posušje je i dalje u dobroj poziciji na ljestvici s omjerom od 3 pobijede i 3 poraza. U sljedećem kolu, Posušje će na svom parketu dočekati Promo.

Nije Posušje odigralo sjajnu utakmicu no i te kako su imali priliku ostvariti novu pobjedu ali u neizvjesnoj završnici ipak nisu uspjeli. U prvom poluvremenu Ramljak je sa 17 postignutih poena držao utakmicu izjednačenom. U drugom je i on posustao a suigrači nisu uspjeli preuzeti na sebe, treba reći da i Radnik nije igrao odlučno pogotovo u drugom djelu pa se u samu završnicu ušlo s izjednačenim rezultatom a 6’ sekundi do kraja kod rezultata 71:69 za domaćina Posušje je imalo 3 slobodna bacanja za pobjedu ali Wiggins je pogodio samo jedno.

Najbolji na kraju u redovima KK Posušje bio je Ramljak s 23 poena a dvoznamenkasti su bili i Amerikanci Caruthers sa 16 i Wiggins sa 14 poena.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading