Select Page

Nezaustavljiva Njemačka slomila Češku, Slovačka bolja od Slovenije

Nezaustavljiva Njemačka slomila Češku, Slovačka bolja od Slovenije

Nogometna reprezentacija Njemačke i dalje ima stopostotni učinak, u petak je u kvalifikacijama za SP 2018. u gostima svladala Češku sa 2:1, a pobjednički gol zabio je Mats Hummels u 88. minuti.

Time je Njemačka ujedno napravila uslugu Sjevernoj Irskoj, koja je pobjedom protiv San Marina sa 3:0 pobjegla Češkoj na sedam bodova razlike u borbi za drugo mjesto u skupini C, koje vodi u dodatne kvalifikacije. Azerbajdžan, kojeg vodi Robert Prosinečki, izgubio je u gostima kod Norveške sa 0:2.

U skupini E nogometaši Crne Gore napravili su važan korak svladavši u petak u gostima Kazahstan sa 3:0. Crna Gora je povela golom Rijekinog igrača Marka Vešovića u 31. minuti, a na 2:0 povisio je bivši napadač zagrebačkog Dinama Fatos Bećiraj u 53. minuti. Za konačnih 3:0 striejlac je bio Marko Simić (63). Vodeća Poljska je izgubila u gostima od Danske sa 0:4.

U skupini F vodeća Engleska je u gostima dobila slabašnu Maltu sa 4:0, a čak tri gola su pala u samoj završnici susreta. Za Englesku dvostruki strijelac bio je Harry Kane (53, 90+2), a po jedan gol dodali su Bertrand (86) i Welbeck (90+1). U borbi za drugo mjesto, koje vodi u dodatne kvalifikacije, Slovačka je na domaćem terenu pobijedila Sloveniju sa 1:0 pogotkom Adama Nemeca u 81. minuti. I sada Slovačka ima četiri boda više od Škotske i Slovenije.

Vecernji.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading