Select Page

Njemačka i Poljska podjelom bodova došle na korak do drugog kruga

Njemačka i Poljska podjelom bodova došle na korak do drugog kruga

Njemačka i Poljska odigrali su na Stade de Franceu prvu utakmicu na Euru 2016 bez pogodaka. Ovim remijem obje su momčadi došle na korak do plasmana u nokaut fazu natjecanja.

Nakon prilično nesadržajnog prvog dijela, drugo je bilo puno otvorenije. Poljaci su nekoliko puta opasno zaprijetili no na kraju je podjela bodova najpravednije rješenje s obzirom na prikazano. S bodom u posljednjem kolu obje će momčadi i matematički osigurati osminu finala.

Povijesna pobjeda Sjeverne Irske

U prvoj utakmici drugog kola skupine C, Sjeverna Irska pobijedila je Ukrajinu 2:0

0000000000465858_420_280_cut

Utakmica u Lyonu objema momčadima je bila must win utakmica. Izbornik Sjeverne Irske, Michael O’Neill bacio je opasnu kocku napravivši čak pet izmjena u startnoj postavi u odnosu na prvi susret i kocka mu se isplatila. Njegova momčad odigrala je taman koliko je bilo potrebno za minimalnu pobjedu protiv jalove, bezidejne i spore Ukrajine.

Englezi u posljednjim minutama slomili otpor Walesa

Nakon što je Daniel Sturridge donio Engleskoj sva tri boda protiv Walesa, osjećaji kod obiju momčadi bili su, naravno, potpuno različiti. Unatoč porazu, Wales i dalje ima velike šanse da prođe u daljnju fazu natjecanja te njihove izjave poslije utakmice idu najviše prema fokusiranju na sljedećeg suparnika.

OGLASI

Loading