Select Page

NK INTER – Novi športski kolektiv u Posušju!

NK INTER – Novi športski kolektiv u Posušju!

Nogometni klub „Inter“ novi je momčadski kolektiv na prostoru općine Posušje.

Klub je nedavno osnovan i registriran, a u predstojećoj sezoni igrati će prijateljske i turnirske utakmice u ženskoj kategoriji.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane mještanke Općine Posušje i okolnih općina svih uzrasta za uključivanjem u klub koji od utorka, 12. rujna počinje sa svojim radom.

Trening se održava tri puta tjedno, utorkom i četvrtkom u 19 sati, subotom u 11 na gradskom stadionu Mokri dolac. Djevojke će uz stručni kadar, po prilagođenom programu učiti prve nogometne vještine.

Glavna vodilja pri osnivanju ovog kluba jest ponuditi mladima, tj. djevojčicama i djevojkama općine Posušje još jedno mjesto gdje mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme, družiti se sa svojim vršnjacima, sudjelovati na sportskim natjecanjima, ali i stjecati nogometne vještine. Cilj kluba jest kontinuiranim i stručnim radom u skoroj budućnosti doseći masovnost djece i kvalitetu kakvu posjeduju klubovi u okruženju.

Za detaljnije informacije slobodno se obratite na navedne kontakte:
– 063 500 615
– 063 033 335

ili putem službene facebook stranice kluba NK INTER POSUŠJE

Dodajmo ovome da se uskoro očekuje i početkak rada malonogometnog kluba NK Inter Posušje koji bi se u dogledno vrijeme uključio u natjecanja FUTSAL LIGE BiH.

S poštovanjem!
NK Inter

OGLASI

Loading