Select Page

NOGOMET: HŠK POSUŠJE DO TITULE PREKO SPLITSKOG HAJDUKA !

NOGOMET: HŠK POSUŠJE DO TITULE PREKO SPLITSKOG HAJDUKA !

Nogometaši Posušja rođeni 2009. godine osvojili su prvo mjesto na jakom Arena Cupu Hercegovina. Do finala su došli pobijedivši u polufinalu s 4:1 ekipu Hajduka, da bi u finalu bili bolji od ekipe ŠN AS Međugorje pobijedivši 3:1. Osim pehara za osvojeno prvo mjesto HŠK Posušju su pripale i pojedinačne nagrade. Najboljim strijelcem proglašen je Marko Rezo (10 zgoditaka), najboljim igračem Paulo Bašić, dok je titulu najboljeg vratara ponio Karlo Lončar.

Dečke je na turniru pratio trener Ljubo Crnogorac. Put do titule izborili su pobijedivši u skupini ekipu Limača iz Čapljine 9:1, potom i Branitelja iz Rodoča 5:0. U četvrtfinalu su se sastali s ekipom NK Mostara. Nakon što je susret završio 2:2, izvođenjem šesteraca Posušje dolazi do pobjede od 4:3 i odlazi u poluzavršnicu.

Ekipa Posušja, godište 2008. nije prošla dalje skupinu, ali je pokazala dobru igru i treneri Crnogorac i Damir Ramljak zadovoljni su pokazanim. Igrači godišta 2010. zaustavljeni su u četvrtfinalu od ekipe Limača iz Čapljine. Godište 2011. kao prvoplasirani prolaze do četvrtfinala u kojem su bili bolji od ekipe Zrinjskog 4:0, ali su u polufinalu izgubili od Dinama 4:0. U utakmici za treće mjesto bolja od njih bila je ekipa Leo Starsa iz Trebinja. Ove uzraste vodi trener Ante Nenadić.

Turnir Arena Cup Herzegovina organizirao je Arena Sport Centar Mostar, a održavao se 9., 10. i 11. studenoga na tri lokacije: Kantarevcu u Mostaru, Horizontu mira u Međugorju i u Arena Sport Centru u Mostaru. Na turniru su sudjelovala godišta 2008., 2009., 2010. i 2011. Okupio je 60 ekipa s oko 1000 djece.

posuski.info

OGLASI

Loading