Select Page

Binvest donirao 15 računala OŠ u Viru

Binvest donirao 15 računala OŠ u Viru

Tvrtka Binvest d.o.o. u suradnji s njemačkom tvrtkom Mastiok Bau GmbH iz Berlina donirala je Osnovnoj Školi Franice Dall’era 15 novih računala. Inicijativu za donaciju računala pokrenula je ravnateljica škole Mirjana Mikulić s ciljem omogućavanja što boljih uvjeta učenicima Osnovne Škole Franice Dall’era.

Dosadašnja računala koja je škola imala su dotrajala, te je izvođenje nastave na njima bilo neizvedivo. Naša tvrtka u suradnji sa tvrtkom Mastiok Bau odazvala se na poziv ravnateljice, kako bi učenicima koji pohađaju navedenu školu omogućili kvalitetno informatičko obrazovanje.

Djelatnice IT sektora naše tvrtke obavile su uvid u stara računala, zamijenile ih novima koja spremno čekaju prve učenike.

Binvest d.o.o. već duži period prati svojim doprinosom projekte učenika, kako iz Posušja tako i njegove šire okolice, te je uz njih kroz veći dio aktivnosti. Ovom donacijom učenici Osnovne Škole Franice Dall’era dobili su mogućnost nesmetanog izvođenja nastavnog programa informatike kroz narednih nekoliko godina, navedeno je u objavi na stranici tvrtke Binvest.

OGLASI

Loading