Select Page

NOGOMET: Nastavljamo s praćenjem naših nogometaša…

NOGOMET: Nastavljamo s praćenjem naših nogometaša…

I ove godine nastavljamo pratiti naše nogometaše, Posušane koji nastupaju za klubove diljem BiH, Hrvatske i svijeta. Neki od njih su ostali u istoj sredini, dok je većina njih mijenjala klubove.

U BH TELECOM Premijer ligi odigrano je 7. kolo. Josip Barišić je odigrao cijeli susret za Široki Brijeg u remiju bez golova protiv Gabele. Širokobriježani su ostali na trećem mjestu.

5. kolo je kompletirano u Ruskoj prvoj ligi. Orenburg našeg Silvija Begića je remizirao na domaćem terenu protiv Krasnodara 1:1. Orenburg se nalazi na četvrtoj poziciji s deset osvojenih bodova.

Do 5. kola su stigli i Slovenci. Od ove sezone boje Nk Aluminija brani NIkola Leko. Poraženi su na gostujućem terenu od Mure 3:2. Leko nije nastupio, a ekipa se nalazi na drugom mjestu s devet osvojenih bodova.

Jedni od onih koji su promijenili sredinu su Tomislav Barišić, koji je iz Lučkog prešao u Dinamo II koji je u 1. kolu slavio u gostima protiv Sesveta 1:2, te Zvonimir Begić, koji je redove prvaka Croatie zamijenio plavim dresom Zadra. Oni su u poraženi na gostovanju kod Hrvatskog Dragovoljca 3:1.

U 2. HNL je i Luka Kukić koji brani boje Osijeka II. Oni su sa Šibenikom odigrali 2:2.

Jedno kolo je odigrano u 3. HNL. Posuška kolonija i ove godine je u Croatiji iz Zmijavaca – Luka Begić, Josip Bešlić i Ante Serdarušić. U prvom kolu igrali su derbi sa Splitom i izgubili u Dugopolju 2:1.

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading