Select Page

Nogometaši uvjerljivi u Čitluku: Brotnjo – Posušje 0:4

Nogometaši uvjerljivi u Čitluku: Brotnjo – Posušje 0:4

Pred 100-injak gledatelja odigrana je utakmica 13.kola Druge lige FBIH-Jug između Brotnja i Posušja na Barama.

Slišković je izveo dosta šarolik sastav i ovog puta pogodio sa novim igračima u prvih jedanaest. Za Posušje su istrčali: Galić,Kovač(C), Ćuže, Bakula, Bešlić, Kovač, Soldo,Begić,Glavina,Čuić i Stipić. Od prve minute Sliškovic je tražio presing i pobjedu.

Od samog početka vidjelo se u kojem će smjeru krenuti utakmica. Publika se nije niti smjestila na GS Bare, a Posušje je došlo u vodstvo. Iz lijepe akcije u 6. minuti pogodio je Danijel Begić. Nakon gola igra Posušje je odjedanput stalo, dok je Brotnjo je stezao obruč oko gola Galića. U 23. i 34. minuti Galić je u dva navrata spasio Posušje i nakon toga igra Brotnja i prlike nisu ni postojale. Gosti zbijaju redove te pred kraj prog dijela Dario Stipić povisuje rezultat na 0:2.

13 gol Glavine

U drugom djelu Posušje je prijetilo sa svih strana, a golman gostiju bio je na visini zadatka. Igrala se 61. minuta kada danas odlični Ivan Kovač pogađa za 0:3 i odvodi utakmicu u mirnije vode. Pobjedu je zapečatio najbolji strijelac lige i kluba Jure Glavina u 71. minuti susreta. Ovo j ebio njegov 13 prvenstveni pogodak.

Trener je nakon susreta bio jako zadovoljan predstavom svoje ekipe te je bio sretan kako su mu reagirali igrači s klupe. Još na kraju mozemo pohvaliti obranu koja je danas bila na visini zadatka i odličnog mladog vratra Galića.

Sljedece kolo Posušje na svom Mokrom Docu dočekuje Slogu iz Uskoplja.

14600898_884093831691983_4876117738358696877_n

Posušje.net/HŠK Posušje

OGLASI

Loading