Select Page

Novi skandal: Procurila ‘cenzurirana’ snimka kako Emir Hadžihafizbegović vrijeđa novinara

Novi skandal: Procurila ‘cenzurirana’ snimka kako Emir Hadžihafizbegović vrijeđa novinara

Još se nisu smirile strasti oko afere “Asim” i namještanja zaposlenja u ministarstvima Sarajevske županije, u kojoj je jedan od aktera i nesuđeni županijski ministar kulture Emir Hadžihafizbegović, a glumac se ponovo našao u centru novog skandala.

Slobodna Bosna objavljuje “zabranjenu” snimku kada je Hadžihafizbegović napao novinara TV 1, sada O kanala, nakon pitanja o utrošku sredstava iz Fonda za kinematografiju Federacije BiH, u kome je glumac član Upravnog odbora.

Hadžihafizbegović je, inače, uoči izbora u novu Vladu ŽS bio u centru nekoliko skandala, poput neumjerenog pijančenja uz orkestar Crne Mambe u jednom sarajevskim lokalu (plaćeno novcem Kamernog teatra 55, gdje je on direktor), ili “otkrića” da je u Engleskoj na komičan način dobio titulu Lorda.

Zbog svih ovih događaja, a nakon odluke  SDA, Emir Hadžihafizbegović neće biti ministar kulture i sporta u Županiji Sarajevo, zbog čega su odahnuli mnogi, između ostalih i brojni novinari. Jer ovo nije ni prvi ni jedini put da je popularni glumac napao novinare, a više o tome možete čitati ovdje.

vecernji.ba

OGLASI

Loading