Select Page

Novi šok uoči završnog turnira Davis Cupa u Madridu

Novi šok uoči završnog turnira Davis Cupa u Madridu

Hrvatski teniski savez je sporazumno završio suradnju s izbornikom Željkom Krajanom, objavio je HTS devet dana uoči završnice Davis Cupa u Madridu.

Vijest je stigla samo dva dana nakon što je Marin Čilić objavio da završava sezonu i neće biti na raspolaganju izborniku u pokušaju obrane naslova.

– Nakon zajedničkog sastanka užeg vodstva HTS-a s igračima, na kojem su osim mene bili dopredsjednici Neven Nakić i Franc Regina, izvršni direktor Vlatko Jovanoski i sportska direktorica Jelena Kostanić Tošić, zaključeno je da na završni turnir Davis Cupa u Madrid reprezentacija neće ići pod vodstvom izbornika Krajana te smo s njim dogovorili sporazumni prekid suradnje, stoji u službenoj izjavi predsjednice HTS-a Nikoline Babić.

– Zahvaljujem se izborniku Krajanu na svemu što smo zajedno ostvarili i postigli. Međutim, od danas idemo u novom formatu. Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost hrvatske teniske reprezentacije. Igrači su na prvom mjestu, oni svim srcem igraju za našu reprezentaciju i zemlju i sigurna sam da će dati sve od sebe da postignu što bolji rezultat. Vjerujem da će naši navijači i javnost poštovati ovu odluku igrača i HTS-a te pružiti potporu i mir igračima uoči odlaska na ovo važno natjecanje Davis Cupa u Madrid, dodaje se u priopćenju.

Više će se znati na konferenciji za medije koja će se održati u ponedjeljak u podne u Zagrebu.

Hrt.hr

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading