Select Page

Novi stadion NK Rakitna zbog okolnih stijena neodoljivo podsjeća na riječku Kantridu

Novi stadion NK Rakitna zbog okolnih stijena neodoljivo podsjeća na riječku Kantridu
Pandemija koronavirusa je možda na jedno vrijeme zaustavila sport, no ni u kojem slučaju nije zaustavila vrijedne ljude kojima je stalo do najvažnije sporedne stvari na svijetu.

NK Rakitno je član međužupanijske lige u kojoj se nadmeću klubovi iz ŽZH i HBŽ kao što su momčadi iz Drinovaca, Šujice, Kupresa, Rakitna, Glamoča, Srđevića…

NK Rakitno je do sada, domaće utakmice igrao u Posušju, na Mokrom Docu. No, nakon krize izazvane pandemijom koronavirusa to će biti stvar prošlosti. Rakićani već odavno planiraju na svojoj “Zboranjači” stvoriti uvjete za odigravanje nogometnih utakmica. Ovih dana su napravili veliki korak prema tom cilju.

Naime, na navedenom lokalitetu postavljen je vrhunski travnjak i golovi, a uskoro će biti i obilježen teren što je dovoljno za odigravanje utakmica županijske lige.

U budućnosti planiraju započeti gradnju objekta za svlačionice i prostorije kluba, kao i ogradu oko igrališta, tri reda tribina, rasvjetu i sve drugo što je potrebno da bi jedan sportski kolektiv mogao kvalitetno funkcionirati.

Konačan cilj je osiguravanje uvjeta u kojima bi klubovi iz bližeg i daljeg okruženja dolazili u Rakitno na visinske pripreme jer su upravo u Rakitnu idealni uvjeti za to: 900 metara nadmorske visine, prenosi Pogled.ba.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, novi stadion NK Rakitno u nekim segmentima neodoljivo podsjeća na riječku Kantridu.

Jabuka.tv

OGLASI

Loading