Select Page

TRENINZI SE VRAĆAJU NA MOKRI DOLAC!

TRENINZI SE VRAĆAJU NA MOKRI DOLAC!

Dobra epidemiološka situacija otvorila sportske centre. Danas je HŠK Posušje izdao priopćenje za javnost kojeg prenosimo:

Ovim putem obavještavamo javnost, kako će se redoviti treninzi omladinskog pogona HŠK Posušje nastaviti u ponedjeljak 18.5.2020. godine, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Svi treneri u omladinskom pogonu moraju se držati svih mjera i satnica koje je donio HŠK Posušje. Svlačionice našeg nogometnog kluba ostaju zatvorene do daljnjega, tako da djeca dolaze spremna od kuće i svoje higijenske potrebe izvršavaju isključivo kod kuće. Trajanje treninga je maksimalno sat i pol vremena i treninzi će se održavati u manjim grupama prema uputama trenera. Za sve rekreativce otvaramo stadion svakim radnim danom od 8:00h do 10:00h i od 18:00h do 20:30h, ali isključivo se mora koristiti atletska staza našeg stadiona. Gradski stadion trebamo čuvati da bude na ponos svih mještana našeg Posušja.” stoji u priopćenju na službenim stranicama kluba

Svoje treninge nastavljaju i u ŽNK Inter Posušje, a naše popularne “žuto-crne” svoje treninge će imati utorkom, četvrtkom i subotom u 17:00h.

posuški.info

OGLASI

Loading