Select Page

Obavijest o početku nastave u ŽZH

Obavijest o početku nastave u ŽZH
Iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽZH stigla je obavijest o početku nastave u srednjim školama u ovoj županiji nakon što je prekinut štrajk prosvjetnih djelatnika.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Postignut je sporazum s Nezavisnim sindikatom uposlenih u srednjim školama Županije Zapadnohercegovačke, s čime je štrajk okončan.

Nastava počinje u petak, 17. prosinca 2021. godine, prema uobičajenom rasporedu. Za učenike koji su nastavu pohađali u prvoj smjeni na datum kad je štrajk započeo, nastava 17. prosinca 2021. godine održava se u prvoj smjeni.

Učenici koji su pohađali nastavu u drugoj smjeni po istom principu nastavljaju pohađati nastavu u drugoj smjeni.

Uzimajući u obzir činjenicu kako slijede izmjene kalendara rada srednjih škola, nema potrebe za užurbanim ocjenjivanjima učenika nakon pauze od 16 nastavnih dana. Detalje o nadoknadi nastave učenici će pravovremeno dobiti u svojim školama. Svim učenicima i učenicama želimo sretan i uspješan povratak u školske klupe, priopćeno je iz Ministarstva.

Prema neslužbenim informacijama portala Jabuka.tv, praznika tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana neće biti. Neće se raditi jedino u petak, 24. prosinca na Badnjak, potom u petak, 31. prosinca te u četvrtak, 6. siječnja.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading