Select Page

Obavijest za roditelje i učenike o početku online nastave u ŽZH

Obavijest za roditelje i učenike o početku online nastave u ŽZH

”Dragi učenici i roditelji! Od danas 23.ožujka 2020.g., krećemo s učenjem na daljinu.

Na web stranici Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke www.mozks-zzh.com će svakodnevno biti objavljivani materijali za učenike osnovnih škola i gimnazija. Srednje strukovne škole organiziraju nastavu preko drugih alata (na razini razreda – Google Classroom, Whatsapp grupe…).

Materijali su raspodijeljeni po razredima i predmetima, osim za razrednu nastavu gdje su razvrstani po razredima.

Na stranici ćete naći materijale i upute za razred koji polazite, a koje su za vas pripremili vaši učitelji/učiteljice. Te materijale i upute ćete redovito svaki dan preuzimati i raditi kao da ste u školi! U slučaju bilo kakvih nejasnoća možete se obratiti svojim učiteljima/ učiteljicama ili razrednicima. Svi oni formirali su viber ili whatsapp grupe sa svojim učenicima.

Učenici svakodnevno trebaju izvršavati svoje obaveze tijekom dana. Može doći do opterećenja sustava i teškoća prilikom pristupa internetu ili što braća i sestre dijele jedan uređaj. Ne brinite se i pokušajte opet dok ne uspijete ili se obratite za pomoć svojoj učiteljici/ učitelju/ razredniku. Dakle, bilo kada u tom danu je prihvatljivo da učenici odrade svoje obaveze, ali ne ostavljajte ih za sutra kako vam se posao ne bi gomilao.

Molimo vas da svakodnevno pratite objave na internetskoj stranici Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH”, stoji u priopćenju.

Vrisak.info

OGLASI

Loading