Select Page

Obavijesti iz Frame Posušje o hodu, igrama i Međugorju

Obavijesti iz Frame Posušje o hodu, igrama i Međugorju

Hod i igre za male framaše, održat će se u ponedjeljak 22.6. Polazak je u 13 sati ispred fra Grgina kipa. Sa sobom treba ponijeti hrane, pića, 2KM i ručnik. Bit ćemo u Vučipolju, gdje ćemo zajedno proslaviti svetu misu, družiti se i igrati. Povratak je predviđen u večernjim satima.

Hod i igre za velike framaše održat će se u utorak 23.6. Polazak je u 10 sati ispred fra Grgina kipa. Sa sobom treba ponijeti nešto hrane, 3KM i ručnik. Bit će organizirana i zajednička večera. Povratak je predviđen u večernjim satima. Taj dan dobar dio maturanata polaže svoje državne mature. Njih pozivamo da nam se pridruže čim prije mognu i tako barem dio dana provedu s nama.

Također u srijedu, 24.6., u 18:30 sati, odlazimo pješice Gospi u Međugorje. Polazak je ispred fra Grgina kipa. Karte za povratak mogu se kupiti u nedjelju poslije večernje sv. mise u prostorijama frame te za vrijeme hoda i igara kod Mateja Begića. Cijena je 7 KM. Odazovimo se u što većem broju na ove događaje kako bi na lijep način zaokružili ovu framašku sezonu i Bogu zahvalili.

frama-posusje.com

OGLASI

Loading