Select Page

Od 7 prekršaja u ŽZH tijekom vikenda jedan u Posušju

Od 7 prekršaja u ŽZH tijekom vikenda jedan u Posušju
U ŽZH je tijekom vikenda evidentirano je sedam prekršaja protiv javnog reda i mira. Protiv počinitelja su poduzete zakonom propisane mjere.

Tijekom vikenda četiri osobe prekršile su mjere ograničenja kretanja. Noću s petka na subotu na području općine Posušje mjere ograničenja kretanja prekršili su bh. državljanin (23, iz Posušja) i hrvatski državljanin (37, iz Zagreba) a na području Ljubuškog mjeru ograničenja kretanja prekršio je srbijanski državljanin (27, iz Prizrena). Noću sa subote na nedjelju mjeru ograničenja kretanja na području Ljubuškog prekršio je hrvatski državljanin (33, iz Požege). Navedenim osobama uručeni su prekršajni nalozi.

U noći sa subote na nedjelju (23./24.1.) policijski službenici PU Široki Brijeg izvršili su obilazak ugostiteljskih objekata na području Širokog Brijega, vezano za provođenje zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite o ograničenju radnog vremena ugostiteljskih objekata na području Županije.

Tom prilikom evidentirano je kršenje odluke o radnom vremenu u četiri ugostiteljska objekta. Policijski službenici izradili su Službenu zabilješku na navedene okolnosti, a ista će biti proslijeđena Upravi za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke na daljnje postupanje, priopćio je MUP ŽZH.

Evidentirano je jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ-a FBiH. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Također, zabilježeno je i sedam prometnih nezgoda. U šest nezgoda nastala je manja, a u jednoj nezgodi nastala je veća materijalna šteta. U jednoj nezgodi jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede, navode iz MUP-a ŽZH u Dnevnom biltenu Halo 122.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading