Select Page

Odbrojavanje do spektakla: Navijači iščekuju utakmicu

Odbrojavanje do spektakla: Navijači iščekuju utakmicu

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20 sati na stadionu Lusailu igra jednu od najvećih utakmica u svojoj povijesti, borba za drugi finale na svjetskim prvenstvima protiv velike Argentine.

Osjećaj slavlja protiv Messija i njegovih suigrača našima je dobro poznat od prije četiri godine na putu do ruskog finala i bilo bi ga lijepo ponovno iskusiti.

Hrvatska i Argentina dosad su odmjerile snage pet puta, a omjer je izjednačen: po dvije pobjede ima svaka reprezentacija, a jedan je susret završio remijem. Na svjetskim prvenstvima smo se susreli dvaput, omjer je izjednačen, ali uz 3-1 gol-razliku u koristi Vatrenih.

Podršku Hrvatskoj dao je i srebrni Vatreni iz Rusije Ivan Rakitić. Veznjak Seville preko Instagrama je poželio da Hrvatska sruši Argentince baš kao i prije četiri godine kada je u visokoj 3:0 pobjedi zabio posljednji gol. 

– Koji osjećaj, hajde da se ponovi. Idemo svi zajedno.! Iznad svih Hrvatska!

Plaža ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska reprezentacija za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru bila je premala kako bi primila sve navijače koji su stigli pozdraviti Vatrene.

Navijači su i ovoga puta “ispucali” poznate hitove. Pjevala se “Moja domovina”, “Bježite ljudi, bježite iz grada. U boj, uboj, za narod svoj, Zovi, samo zovi”…

OGLASI

Loading