Select Page

Odlične igre posuških nogometnih veterana

Odlične igre posuških nogometnih veterana

I u ovom 14. kolu Regionalne lige Veterana, obje posuške momčadi ostvarile su veoma dobre i plodonosne rezultate.

U Prvoj utakmici koja se igrala na stadionu Mokri Dolac u Posušju sastale su se momčadi veterana NK Rakitna i NK Tomislav, a konačni rezultat završio je 2:2.
Rakićani su u ovoj utakmici zaigrali veoma ozbiljno i disciplinirano. U samom startu utakmice imali su nekoliko izglednih prilika za postići pogotke, no nisu ih uspjeli iskoristiti. Nakon toga gosti su uspjeli uspostaviti igračku ravnotežu, i u konačnici uspjeli sa Mokrog Doca odnijeti bod kući.
Strijelci za NK Rakitno bili su Mario Markota i Dane Pavković.

Rakićani su ovom utakmicom završili natjecanje za sezonu 2015/16 u kojoj su se pokazali kao dobro organizirana i veoma respektabilna momčad.
Oni će u narednoj nogometnoj sezoni Lige Veterana zasigurno igrati veoma bitnu ulogu među pretedentima za sami naslov prvaka ove lige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U noćnoj utakmici koju su igrali veterani HŠK Posušja u Zmijavcima završilo je visokom pobjedom od 6:3 za Posušane.

Na prelijepom, mekom i travnatom terenu pod reflektorima veterani Posušja pokazali su više od igre gdje su od prve minute krenuli na pobjedu i već u prvom poluvremenu uspjeli su zabiti čak 4 pogotka.

Kompletna momčad odigrala je jednu od svojih najzrelijih i najdopadljivijih utakmica u kojoj su uistinu djelovali kao iz starih dobrih vremena. Tri gola i hat-trick postigao je brzonogi Hrvoje Erceg, a u listu strijelaca još su se standardno upisali Tomo Mihalj i Mario Knezović, te stari as Ante Nenadić – Pirgo, čiji prekrasni gol možemo slobodno svrstati u euro ostvarenja.

Posušje se ovom pobjedom poravnalo na bodovnoj ljestvici sa Tomislavom i u posljednjim dvjema zaostalim utakmicama (Mladost – Posušje i Croatia – Tomislav) biti će riješeno pitanje prvaka lige.

Rezultati 14. kola.
Rakitno – Tomislav 2:2
Grude – Kamen 2:2
Croatia – Posušje 3:6
Imotski – Mladost – igra se 31.05

Posušje net. M. Bešlić

OGLASI

Loading