Select Page

Održan prvi Razgovor: “Možemo li biti sretniji?”

Održan prvi Razgovor: “Možemo li biti sretniji?”

S početkom u 19.00h u prostorijama Centra za mlade Atomsko sklonište u organizaciji Udruge Apollo ovoga četvrtka održan je prvi Razgovor.

Razgovor, s uvodnom prezentacijom i interaktivnim sudjelovanjem, s aktivnim učešćem prisutnih, postavio je pred profesoricu psihologije, Anamariju Lončar, 80 min razgovora i odgovora, upućivanja i sitnih detalja sreće, sa znanstvenim referencama i dugogodišnjom praksom u Centru socijalne skrbi grada Imotskog (RH).

O naslijeđu, okolini, usporedbi s drugima, fobijama, medijskim sugestijama, stigmama, odgoju i obrazovanju, vlastitom učešću u kreiranju svakodnevlja, o kratkoročnim i dugoročnim ciljevima, obitelji, vezama, prijateljima, odnosima, granicama, novim digitalnim izazovima, itd., samo su neke od tema o kojima se razgovaralo.

“Koncept Razgovora i jeste razgovor, van klasičnih tribina i predavanja. Razgovarali smo, smijali se, iznosili različita mišljenja, riječi (u početku bijaše Riječ), pitali, a Ana je bila maestralna. Različita mišljenja i stavovi uvijek su dobrodošli, oni tvore diskurs. I svi smo nešto naučili, od najmlađih do onih starijih. Idući Razgovor vodimo za dva tjedna, s novom temom i onim koji će je otvoriti, a do tada, neka je svako dobro i radost.”

OGLASI

Loading