Select Page

Održan stolnoteniski turnir Posušje Open 2021.

Održan stolnoteniski turnir Posušje Open 2021.

Danas je u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju održan stolnoteniski turnir Posušje Open 2021. – prvi turnir u našoj općini ovakvog tipa.

Na turniru su nastupila 32 igrača koji su bili podjeljeni u osam grupa, a sudjelovali su  vrhunski amateri, dok registrirani igrači nisu imali pravo nastupa.

Prvo mjesto osvojio je Zoran Matković iz Mostara, drugo mjesto pripalo je Mati Mariću iz Gruda, a treće je zauzeo Damir Musa iz Mostara.

„Zahvalio bih se organizatorima na izvrsnoj organizaciji ovog turnira, inače sam otac jednog od najboljih stolnotenisača Bosne i Hercegovine, koji je zaslužan za moju dobru igru. Najteži meč mi je bio polufinalni protiv Muse, gdje sam se izborio za pobjedu, a finale je bilo laganije“, rekao je za naš radio Zoran Matković, osvajač prvog posuškog stolnoteniskog turnira.

Sve je proteklo u najboljem redu, a zaljubljenici u ovaj sport su uživali u vrhunskim igrama.

„Došao sam ovdje pomoći organizatorima kako bi prvu godinu organizirali na profesionalnom nivou, i vidim da smo uspjeli. Hercegovina se polako aktivira po ovom pitanju, a nadam se da ćemo uskoro imati i stolnoteniski klub u Posušju“, izjavio je glavni trener stolnoteniskog kluba u Mostaru Toni Vranjić.

 Nadamo se da će se ovaj turnir nastaviti i idućih godina te postati tradicija u općini Posušje.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading