Select Page

ODRŽANA 14. REDOVITA SJEDNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

ODRŽANA 14. REDOVITA SJEDNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića, 21. listopada 2021. godine održana je 14. redovita sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.


Sjednici su nazočili: zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić, načelnik Stožera Drago Martinović, te članovi Stožera: Toni Kraljević, Miroslav Ramljak, Tomislav Pejić, Jadranka Karačić, Zoran Zadro i Mladen Bošnjak.
Nakon usvajanja Zapisnika sa 13. sjednice Stožera civilne zaštite usvojen je Zaključak o davanju mišljenja na Plan o izmjenama i dopunama Plana korištenja sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2021. godini

Nakon razmatranja Procjene ugroženosti područja Županije Zapadnohercegovačke od prirodnih i drugih nesreća i obrazloženja istog od strane Mladena Bošnjaka člana Stožera i pomoćnika ravnatelja Uprave civilne zaštite ŽZH usvojen je Zakljućak o davanja mišljenja na Procjenu ugroženosti područja Županije Zapadnohercegovačke od prirodnih i drugih nesreća.

 U točki tekuća pitanja ministar zdravstva rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ŽZH Andrea Jurić upoznali su članove Stožera o aktualnoj epidemiološkoj situaciji istaknuvši da je zadovoljavajuća, te da su u Županiji Zapadnohercegovačkoj trenutno aktivna 82 slučaja oboljenja od koronavirusa. Na bolničkom liječenju iz ŽZH u SKB Mostar je trenutno 9 oboljelih osoba.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading