Select Page

ODRŽANA EDUKACIJA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA U POSUŠJU

ODRŽANA EDUKACIJA UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA U POSUŠJU

U kino dvorani u Posušju održana je edukacija učenika Srednje strukovne škole i Gimnazije fra Grge Martića na temu: „Ponašanje u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća, te podizanje svijesti o važnosti preventivnog djelovanja kako bi posljedice po živote ljudi i materijalnih dobara bile svedene na najmanju moguću mjeru“.
Organizator edukacije Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je u sklopu programa edukacije učenika srednjih škola u Županiji Zapadnohercegovačkoj tiskala „Pravila ponašanja i zaštite u slučaju potresa“ koje je predstavio ravnatelj Uprave civilne zaštite dr. sc. Drago Martinović. „Pravilima ponašanja i zaštite u slučaju potresa pokušat ćemo olakšati teške trenutke u životu do kojih može doći već danas. Stoga proučite ova pravila i s njima upoznajte članove vaše obitelji, kako biste znali što činiti u trenutcima podrhtavanja tla (potresa)“, rekao je između ostalog ravnatelj Martinović.
Diana Čačija načelnica za strukturu i obuku Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije uz prikazivanje video isječaka govorila je o prirodnim i drugim nesrećama koji su se u posljednjih nekoliko godina događali u Bosni i Hercegovini, te na koji se način ponašati u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća.
O aktivnostima i zadacima struktura civilne zaštite Općine Posušje govorili su Ljubo Bradarić šef odsjeka civilne zaštite Općine Posušje, Božana Šušak tajnica Crvenog križa, Vjekoslav Nenadić zamjenik zapovjednika vatrogasne postrojbe i Žaklina Ivanković zamjenica pročelnika GSS-a Posušje.

 

 

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading