Select Page

Parni Valjak 13. kolovoza nastupa na trgu u Posušju

Parni Valjak 13. kolovoza nastupa na trgu u Posušju

Naoružan samo smješkom hodam ja kroz grad, zvona zvone nedjelja je… stihovi su koji će se pjevati u Posušju iz tisuća i tisuća grla jedne kolovoške nedjelje. Aki, Hus, Brk i ostali zapalit će ovog ljeta Posušje. Legendarna skupina Parni Valjak nastupa u nedjelju 13. kolovoza na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju. Parni Valjak tako nakon dugo godina ponovno dolazi u Posušje i zapadnu Hercegovinu.

Na ovom, sada već tradicionalnom, petom po redu koncertu ranijih godina nastupali su Zabranjeno Pušenje, Opća Opasnost, Prljavo Kazalište, Teška Industrija, Crvena Jabuka, Predgrađe, Sjena. Sredinom kolovoza deseci tisuća ljudi prošli su ovim posuškim trgom, a ništa manje od punog trga i ulica ne očekuje se ni ove godine.

Svi koji su bili na ranijim koncertima zadovoljni su napustili posuški trg, i izvođači, i publika, i organizatori, stoga nema razloga da tako ne bude ni ove godine. Organizator je Udruga PAUK, u ulaz na ovaj koncert je slobodan.

Bit će to prilika za fanove ovog benda iz BiH i Dalmacije da ih opet uživo čuju, ali i za one koji ih do sada nisu slušali uživo da provjere zašto se ovaj bend, koji iza sebe ima 18 studijskih i pet live albuma, na sceni održao već više od četrdeset godina.

Čak ni Zagreb nema više isti pozivni, ali Parni Valjak i dalje žari i pali regionalnim pozornicama. Zato 13. kolovoza sunčanom stranom, nakon svih ovih godina, dođi, zapjevaj, uhvati ritam i pusti nek’ traje…

posusje.net

OGLASI

Loading