Select Page

Održane Sportske igre Mladeži HDZ BiH

Održane Sportske igre Mladeži HDZ BiH

Sportske igre okupile su članice i članove naše organizacije iz svih krajeva Bosne i Hercegovine koji su u pozitivnom natjecateljskom duhu ovoga vikenda boravili u Širokom Brijegu.

U ime domaćina nazočne su pozdravili i zaželjeli dobrodošlicu predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH i gradonačelnik Širokog Brijega, gospodin Miro Kraljević i predsjednik Gradskog odbora Mladeži Široki Brijeg, naš kolega Vedran Kožul.

Predsjednik Mate Lončar u svom obraćanju istaknuo je kako je Mladeži HDZ BiH još jedanput pokazala snagu zajedništva i spremnost da odgovorimo na sve izazove koji se nalaze pred nama. Cilj Sportskih igara je još snažnije povezivanje naših članica i članova iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Sportske igre svečano je otvorila dopredsjednica Hrvatske demokratske zajednice BiH i zastupnica u Parlamentarnoj skupštini BiH, te izaslanica našeg predsjednika dr. Dragana Čovića, gospođa Darijana Filipović koja je naglasila važnost organizacije mladeži u strukturi stranke, te istaknula kako će mladež kao i do sada imati podršku u svojim aktivnostima.

Sudionici su se natjecali u sedam sportova:
– Mali nogomet
– Tenis
– Stolni tenis
– Boćanje
– Utrka u vrećama
– Povlačenje konopa
– Šah

Najboljim organizacijama su uručeni pehari, kao i priznanja najuspješnijim sudionicima u svakom od sportova.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading