Select Page

Održano adventsko druženje u Posušju

Održano adventsko druženje u Posušju

Gradski park večeras je bio ispunjen roditeljima i djecom koji su s nestrpljenjem iščekivali dolazak Djeda Božićnjaka. On se i ove godine spuštao s vrha zgrade srednje škole djeleći pri tom raznorazne slastice mališanima.

Druženje je prethodno započelo dječjom predstavom Superjunaci u tvornici igračaka, potom, nakon spuštanja djedice iz dalekih sjevernih krajeva, nastavilo izvedbama posuških dječjih vrtića, HKUD-a Fra Petar Bakula, te benda Sjena i Jure Tole.

Oni stariji mogli su uživati u kuhanom vinu i delicijama koje su vrijedno cijeli dan pripremali učenici kuharskog odjeljenja Srednje strukovne škole, a čijom kupnjom su se prikupljala sredstva za potrebite u našoj općini. Također, ove godine uz besplatno fotografiranje, mnogi su u džepu ponjeli uspomenu na ovogodišnje adventsko druženje u Posušju.

Još recimo kako je cijela večer bila začinjena vatrometom u kojem su uživali svi nazočni.

Uz zahvalu općinskim pripravnicima, udruzi PAUK, HGSS-u Posušje, učenicima već spomenutog kuharskog odjela i svima koji su na pozornici uveseljavali nazočne, pozivamo vas da se tradicionalnom druženju uz bakalar i Djeda Božićnjaka pridružite i sutra na Trgu hrvatskih branitelja u 12:00 sati.

Dobro nam došli!

Opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading