Select Page

Održano novo predavanje književnika i publiciste Ivice Karamatića

Održano novo predavanje književnika i publiciste Ivice Karamatića

Predavanje povodom Stoljetnice Lenjinove komunističke uzurpacije vlasti u Rusiji:

PODROBAN PRIKAZ MASOVNIH ZLOČINA LENJIVOVA BOLJŠEVIČKOG REŽIMA

U četvrtak, 21. rujna 2017., književnik i publicist Ivica Karamatić, u Općinskoj vijećnici u Posušju, održao je povijesno-dokumentarno predavanje „Zločinački portret boljševičkog monstruma Vladimira Iljiča Lenjina“. Tijekom jednosatnog, zanimljiva predavanja, predavač Karamatić, iznio je niz činjenica glede grozomornih posljedica Lenjinove boljševičke strahovlade.

Do 1921., tijekom prve tri godine boljševičke tiranije u Rusiji, od gladi je umrlo više od šest milijuna ljudi, uslijed besprizorne boljševičke pljačke žita i drugih poljodjelskih dobara. U tijeku ljeta 1922. velika glad je pogodila više od trideset milijuna Lenjinovih podanika. Za dvije godine, od 1921. do 1922., od gladi je umrlo više od pet milijuna osoba. Vrhunac velike gladi u Rusiji 1922. Lenjinu je bio povod krenuti u otvoreni obračun s „klasnim neprijateljem“ iz redova Ruske pravoslavne crkve. Članovima Politbiroa, 19. ožujka 1922., Lenjin je napisao: „Došao je čas za uništiti svećenstvo na najnemilosrdniji način…“ Tijekom 1922. boljševici su ubili, bez suđenja 7.100 pripadnika Ruske pravoslavne crkve, a brojne pravoslavne crkve su opljačkane, porušene ili prenamijenjene u državna skladišta.

Brojni dokumenti o zapovjednoj Lenjinovoj odgovornosti za masovne boljševičke zločine i podaci o tim zločinima nalaze se u Moskvi: u Ruskom državnom vojnom arhivu, Državnom arhivu Rusije i u Ruskoj središnjici za čuvanje povijesne dokumentacije. Lenjin je komunizam pretvorio u bolesnu religiju mržnje i krvi. Kao monstruozni poglavar te krvave religije, demonski je uživao, hraneći se krvlju vlastitoga napaćenog naroda. Lenjin je prihvatio nasilje, kao stožerno društveno načelo, najprije u rušenju stare vlasti kada su boljševici smaknuli cijelu carsku obitelj Romanov, a potom u očuvanju nečovječnoga boljševičkog režima. Uz genocid nad Kozacima, uz stotine tisuća strijeljanih seljaka i radnika, uz sustave koncentracijskih logora za prisilni rad, gdje su masovno likvidirani logoraši strijeljanjima i gladomorom, na Lenjinovu dušu ide skoro dvanaest milijuna ljudi, koji su od 1917. do 1924. umrli od gladi. Vladajući Rusijom, kao crveni faraon, Lenjin je smaknuo više svojih podanika nego što je Egipćana umrlo tijekom dugotrajnih i mukotrpnih izgradnji svih piramida u starom Egiptu. Interesi Lenjinove partije i njegove osobne nesmiljene diktature pogazili su sva moralna načela i Božje zakone. Postojanje Lenjinove mumije, do danas u staklenom lijesu, na Crvenom trgu u Moskvi, velika je civilizacijska, antropološka i kulturološka sramota cijeloga europskog kontinenta. Putinove Rusije – poglavito!

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading