Select Page

Ohandza donio Hajduku pobjedu u derbiju

Ohandza donio Hajduku pobjedu u derbiju

Derbi 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige između Dinama i Hajduka na Maksimiru završio je pobjedom gostiju, tri boda Bilima donio je Franck Ohandza u drugom poluvremenu. Imat će i jedni i drugi što prigovoriti sucu Pejinu, na kraju sretniji s Maksimira odlaze Splićani.

Nisu posebno lijep derbi na solidno ispunjenom Maksimiru odigrali Dinamo i Hajduk, ali puno zadovoljniji nakon 90 minuta mogu biti igrači Željka Kopića jer Hajduk je iz jedinog udarca u okvir gola Dominika Livakovića stigao do sva tri boda i tako nanio prvi prvenstveni poraz Dinamu.

Kopićeva strategija je bila prvenstveno sačuvati mrežu netaknutom, a u napadu čekati protivničku pogrešku, što se na kraju isplatilo, iako će se zbog nekih odluka suca Tihomira Pejina i poslije ove utakmice povlačiti sudački repovi.

Gosti su imali dvojicu junaka u svojim redovima, Karla Leticu, koji je s nekoliko fenomenalnih obrana sačuvao mrežu netaknutom, i Francka Ohandzu, autora već spomenutog jedinog udarca u okvir Dinamovog gola. Ohandza je iskoristio neobjašnjivu nepažnju Livakovića i Leškovića, došao do lopte i poslao je u praznu mrežu.

Hrsport.net

OGLASI

Loading