Select Page

Okrugli stol na temu poduzetništva

Okrugli stol na temu poduzetništva

U prostorijama Općine Posušje održan je okrugli stol na temu poduzetništva, a kome su, uz inicijatore, djelatnike i predstavnike Vijeća učenika Gimnazije fra Grge Martića, nazočili članovi Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje i predstavnici općinskih vlasti.

Okrugli stol poduzetnistvo

Gospodin Stjepan Bago predstavio je rad Udruge i stanje na tržištu rada, a profesorica Jasminka Petric projekt „Poduzetničko učenje“, odnosno aktivnosti koje Gimnazija planira provesti u ovoj školskoj godini.

Okrugli stol poduzetnistvo 4

O suradnji s posuškim poduzetnicima i aktualnim projektima govorili su predsjednik Općinskog vijeća gospodin Ivan Lončar i Dragica Lebo ispred Službe za gospodarstvo, dok je učenica Anamarija Begić, predsjednica Vijeća učenika, predstavila European SME Week. Potom su gospodarstvenici odgovarali na učenička pitanja, uglavnom vezana uz izbor zanimanja, poteškoće s kojima se poduzetnici susreću, način na koji surađuju s lokalnim vlastima i slično.

Okrugli stol poduzetnistvo 1

Zajednička je ocjena kako je ovaj susret hvalevrijedna inicijativa i tek početak konkretnije suradnje, te je u tom smislu donesen zaključak o potrebi izrade plana budućih aktivnosti.

Jasminka Petric

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading