Select Page

S radom počinje Hrvatski plesni klub “Posušje”

S radom počinje Hrvatski plesni klub “Posušje”

Na ljeto smo najavili povratak otpisanih i sve do sada smo radili na tome da sve bude u najboljem redu prije početka. Dobili smo podršku i od Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH. Dobili smo suglasnost za prezentaciju u svim srednjim i osnovnim školama ne samo u Posušju već za cijelu Županiju.

Treninzi će se održavati za sada jednom tjedno. Započinjemo 09.11.2014. u 15:00h Sportskom Centru Lovrić u Posušju. Za početak svi uzrasti će osnove proći zajedno, a onda ćemo odrediti ekipe.

hpk posusje 3

Na upis su pozvani dečki i cure od 3 do 26 godina.

Trenirati će se Cheerleading i Cheerdance.

Cheerleading je 31.05.2013. godine službeno priznat kao sport, a u tijeku su pregovori oko ulaska na Olimpijske igre. Tko zna možda upravo Vaše dijete jednog dana vidimo na Olimpijadi. Cheerleading je spoj gimnastike i plesa. Cheerleading discipline: Cheer Coed i All Girl, Partner stunt, Individual, Group stunt, Time Out Cheer.

hpk posusje 6

U Cheerdance spadaju čisto plesne discipline: Hip Hop tim, Hip Hop duo, Jazz Dance tim, Jazz Dance duo, Free style pom pon, Show cheer.

U klubu ćemo se više bazirati na Cheerleading discipline, dok Cheerdance discipline kako budemo imali vremena i prostora polako ćemo raditi i taj dio.

hpk posusje 4

Nemamo puno vremena, ali dati ćemo sve od sebe da kvalitetno pripremimo članove do V. Cheerleading i Cheerdance prvenstva Bosne i Hercegovine koje će se održati 22.03.2015. u Širokom Brijegu.

Za sve informacije možete se javiti na email: hpkposusje@gmail.com, u inbox na facebook stranici ili na telefon broj 063-463-438 – piše na službenoj stranici kluba.

hpkposusje.weebly.com

OGLASI

Loading