Select Page

Oldtimeri prodefilirali Zapadnohercegovačkom županijom

Oldtimeri prodefilirali Zapadnohercegovačkom županijom

U nedjelju, 26. svibnja, ljubitelji oldtimera imali su priliku uživati u jedinstvenom iskustvu na „4 grada Hercegovine 2024.“, koji je organizirao Oldtimer klub „Ero“.

Okupljanje je započelo u jutarnjim satima u Posušju. Sudionici su se potom uputili prema Širokom Brijegu, nastavili putovanje do Ljubuškog, da bi susret službeno završio u Grudama, na Agroturizmu Marića gaj. Ondje ih je čekao domjenak, večera i dodjela zahvalnica, stvarajući toplu atmosferu koja je nadmašila očekivanja.

Ovogodišnji 15. susret okupio je 70 oldtimera iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Austrije. Ljubitelji starodobnih vozila ponosno su predstavili svoje ljubimce s više od četrdeset godina na leđima, izazivajući divljenje i poštovanje svih prisutnih.

Cilj organiziranja međunarodnih susreta poput ovog nije samo uživanje u ljepoti starih automobila, već i promicanje kulturne baštine te turističkih destinacija koje Hercegovina nudi. Interes za starim motornim vozilima raste iz dana u dan, stoga je važno održavati i promovirati događaje poput ovog kako bi se ta strast prema prošlosti očuvala i prenijela na buduće generacije.

Oldtimer susreti koje organizira Oldtimer klub „Ero“ prepoznati su kao jedni od najkvalitetnijih susreta ove vrste u regiji. Osim vožnje kroz prekrasne krajolike Hercegovine, sudionici su imali priliku osvojiti prigodne poklone, sudjelovati u tomboli te primiti zahvalnice za svoj doprinos ovom jedinstvenom iskustvu. Gastronomska ponuda tijekom cijelog susreta bila je bogata i raznovrsna.

„Oldtimer klub „Ero“ svojim trudom i predanošću pruža nezaboravna iskustva ljubiteljima starodobnih vozila, spajajući ih kroz zajedničku strast i ljubav prema automobilima s dušom“, poručili su organizatori, izražavajući zahvalnost svim sudionicima koji su učinili ovaj događaj nezaboravnim.

Grude-online. Info/Foto: Ljubo Kovač

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading