Select Page

ONI SU TO UČINILI DVAPUT: Igrali finale “Makarane”

ONI SU TO UČINILI DVAPUT: Igrali finale “Makarane”

Pitali smo Ivana Petrica, alfa i omegu kada je u pitanju Svadbeni salon Bagušić-Tropicana da nam pobliže predstavi ekipu koja je jedina do sada imala priliku obraniti naslov prvaka, ali im nije pošlo za rukom:

SM: Ivane, recite nam , otkud Svadbeni salon Bagušić-Tropicana na turniru Makarana? Kako, kada i gdje je to počelo s obzirom da vam ovo nije prvi nastup u Makarskoj?
– Ekipa Svadbenog salona Bagušić i caffe Tropicana, moram reći iskreno sasvim se slučajno prijavila na turnir u Makarskoj, pošto smo mi kao ekipa uvijek na jutarnjoj kavi u Tropicani naravno, netko je spomenuo kako ima turnir u Makarskoj i tako smo došli na taj turnir, a naravno pošto je sada tunel kroz Biokovo tako da nam nije ni bilo daleko doći- imamo vožnje nekih 45 minuta.

SM: Zašto baš to ime i prati li vas sponzor s obzirom da ste odigrali svih 7 utakmica na turniru?
– To ime je jer sam ja vlasnik Svadbenog salona Bagušić, a Željko Pavković zvani Faja je vlasnik caffe Tropicane, i mi smo veliki ljubitelji malog nogometa, tako da smo mi i na turnirima po Hercegovini, u Zagrebu na Kutiji Šibica, a bili smo i na turniru u Stuttgartu. Jednostavno to volimo.

SM: Kako ste zadovoljni organizacijom i medijskim praćenjem turnira, s obzirom da igrate i druge turnire?
– Što se tiče organizacije turnira mogu reći da je na vrhunskoj razini, sve od suglasnosti za odigravanje utakmica pa do slika i videa na internet stranici, sve je na najvišem nivou.

SM: Tko sve nastupa za vas, odakle su momci i gdje igraju?
– Igrači koji su nastupali za moju momčad su iz Posušja, Tomislavgrada, i iz Rame, ali su sve to momci s kojima igramo dugi niz godina.

SM: Prošle godine naslov i najbolji vratar, ove godine “samo” najbolji igrač – uspjeh ili neuspjeh?
– Za nas je uspjeh bilo koja nagrada koju dobijemo, bilo ekipno ili pojedinačno, jer to su sve vrhunski momci i vrhunski ljudi.

SM: Kada ste vidjeli tko je sve u grupi s vama što se pomislili?
– Što se tiče ekipa u skupini mi smo malo znali o njima, ali su bile sve dobre ekipe. Svaka utakmica je bila zanimljiva i i svaku utakmicu igramo 100 %, bez obzira tko je protivnik.

SM: Komentirate li suđenje i sudce, kako su po vama od sudili ovaj turnir?
– Komentiramo i sudce, ali moram pohvaliti sudce, bez obzira što su imali grešaka ali ne namjernih. Bilo tko, tko radi svoj posao taj i griješi, tako da što se tiče sudaca samo pohvale.

SM: Najteži protivnik za vas tko je bio i zašto?
– Najteži protivnik za nas je bila ekipa Smile, ekipa u četvrtfinalu, gdje smo gubili 2-0, pa se vratili na 2-2, i sretno dobili na penale, ali stvarno vrhunska ekipa i vrhunski i fer momci.

SM: Po vama, nagrade za vratara i najboljeg igrača – tko je trebao dobiti?
– Što se tiče najboljeg igrača i vratara, moram reći da je to uvijek teško izabrati organizatoru i meni kao igraču , jer u svakoj ekipi imate dobrih igrača, ali naš Ante Pokrajčić zaslužuje da bude igrač turnira, bez obzira što je bilo još vrhunskih igrača! Što se tiče vratara naravno da bih volio da je to naš Boris Bačak koji uvijek ulazi u utakmicu 100 %, i publika i organizatori su vidjeli i po prošlom i po ovome sada turniru da je odličan vratar (ne osporavam kvalitete drugih vratara da se razumijemo).

SM: Može li se očekivati i dogodine Svadbeni salon Bagušić-Tropicana na Makarani? Isti sastav ili pojačanja?
– Naravno mi dolazimo i dogodine, ako Bog da, u ovom možda i pojačanom sastavu naravno, jer nam je turnir u Makarskoj jedan od dražih za igrati.

SM: Tko u vašoj ekipi pobjeđuje u “trećem” poluvremenu?
– (smijeh) što se tiče 3. poluvremena, ne bih nikoga isticao (smijeh), mi smo ekipa ali sve u svojim granicama, ne pretjerujemo ni u čemu.

SM: Što bi ste poručili drugim ekipama sa Makarane?
– Što se tiče drugih ekipa s Marakane poručio bih da se obavezno prijave i dogodine da ne odustaju, a i drugim ekipama koje nisu nastupale na turniru obavezno da se prijave jer će vidjeti da je to vrhunski turnir. Moram pohvaliti i drugu ekipu iz Posušja Binvest-Mrvelji, koji su odlični igrači i znam da mogu puno bolje, a to će pokazati sljedeće godine.

sportmakarska.com

OGLASI

Loading