Select Page

Opći izbori 2022.: Obavijest OIP-a Posušje o izlaganju privremenog biračkog popisa

Opći izbori 2022.: Obavijest OIP-a Posušje o izlaganju privremenog biračkog popisa

Predmet: Obavijest o izlaganju privremenog biračkog popisa za Opće izbore 2022. godine

Općinsko izborno povjerenstvo Posušje izvješćuje sve građane s pravom glasa i političke subjekte da će za predstojeće Opće izbore 2022. godine, izvadci iz Privremenog središnjeg biračkog popisa biti izloženi od 4.6. do 4. 7. 2022. godine.

Izvadak iz privremenog Središnjeg biračkog popisa za cijelu općinu Posušje će biti dostupan u zgradi općine Posušje, u Centru za birački popis, Ul. fra Grge Martića broj 30 radnim danom u vremenu od 8:00 do 14:00. Također provjera podataka može se izvršiti i na broj telefona 039 685 753 ili na e-mail izbornopovjerenstvoposusje@gmail.com  kao i na web stranici: www.opcina-posusje.ba .

Pozivaju se svi birači i politički subjekti da u razdoblju izlaganja Privremenog biračkog popisa provjere svoje podatke u popisu, te ukoliko uoče nedostatke, izvrše ispravku ili dopunu svojih podataka kod nadležnog tijela ovisno o kojoj se ispravci radi.

Napomena: Da bi osoba bila upisana u Središnji birački popis treba imati osobnu iskaznicu izdanu od CIPS-a.

Jeste li registrirani možete provjeriti i na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva www.izbori.ba , podstranica „Jeste li registrirani“.

Predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva

Ivanka Arapović Galić

OGLASI

Loading