Select Page

Općinski načelnik Branko Bago primio predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru

Općinski načelnik Branko Bago primio predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru

 

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je službeno posjetio Općinu Posušje gdje se sastao s Općinskim načelnikom Brankom Bagom.

Tijekom sastanka razgovaralo se o aktivnostima, gospodarskim stanjem, te infrastrukturnim projektima i ulaganjima u ovoj općini.

Općinski načelnik Branko Bago istaknuo je da je općina Posušje daleko od projekata koje financira Federacija BiH. „Trenutno je najveći problem općine Posušje izgradnja kanalizacijske mreže. Pored toga potrebno je realizirati projekt vodoopskrbe općine Posušje i izgradnja pročistača za vodu, te završetak izgradnje zgrade Osnovne škole u Posušju.“, istaknuo je načelnik Bago.

Marinko avara u Posuju 4

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara poručio je da je suradnja viših i nižih nivoa vlasti potrebna da bi se osigurali što bolji uvjeti života u svim lokalnim zajednicama, a to se može postići i financiranjem infrastrukturnih projekata.

Marinko avara u Posuju 3

Sastanku su nazočili i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar, pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić, kao i savjetnik načelnika za imovinsko-pravne poslove, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Tomislav Čutura.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading