Select Page

OŠ Ivana Mažuranića: Najavljeni projekti – odrađeni projekti

OŠ Ivana Mažuranića: Najavljeni projekti – odrađeni projekti

Prije samo par tjedana objavili smo tekst o mnogim pozitivnim projektima koji su se u posljednje vrijeme dogodili u OŠ Ivana Mažuranića u Posušju ali i o onima koji se tek trebaju dogoditi.

Naime, tada nam je ravnatelj škole, gospodin Zvonimir Širić, optimistično rekao kako će preostali radovi i ulaganja biti odrađeni do kraja ove školske godine.

S ponosom možemo priopćiti da je većina njih već odrađena.

U nekoliko učionica u krilnoj zgradi dugogodišnji otrcani i dotrajali podovi su u potpunosti obnovljeni. Mališani koji su u njima boravili prije, odmah su osjetili ogromnu razliku u nesmetanom kretanju i izvođenju nastave.

Nadalje, u centralnoj školskoj zgradi, u kojoj dugo nije bilo zaštite od prejakog sunca, na sva tri kata s južne strane postavljene su moderne i kvalitetne zavjese. Djeca iz više nastave su sad konačno odahnula te uče i borave u normalnom ozračju, bez vrućine i crvenila na licu. Zbog osjećaja za njih, ona i njihovi učitelji su zahvalni ravnatelju, Općini ali i još jednom našem donatoru, gospodinu Petru Lončaru iz tvrtke Lončarplast, koji se rado uključio u djelomično financiranje posljednjeg projekta.
Premda se pomalo zatvara krug oko projekata, nadamo se da ćemo vam iz naše škole i ubuduće dosađivati pozitivnim stvarima.

posusje.net

OGLASI

Loading