Select Page

Počele prijave za besplatne tečajeve Studentskog zbora

Počele prijave za besplatne tečajeve Studentskog zbora

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, kao i svake godine, nastoji studentima ponuditi što bogatije edukacijske sadržaje, kako bi tijekom studiranja uspjeli kvalitetno nadopuniti svoje slobodno vrijeme.

„Nakon prošlogodišnjih iznimno popularnih besplatnih tečajeva, i ove godine smo odlučili ponoviti taj projekt“, priopćeno je iz Studentskog zbora. U ponudi ove godine je 9 tečajeva:ples, autoCad, francuski jezik, znakovni jezik (ograničen na 150 polaznika), talijanski jezik, njemački jezik, engleski jezik, ruski jezik i informatika.

Prijave za tečaj počinju danas, 2. ožujka, a traju do srijede, 15. ožujka. Početak svakog tečaja planiran je za ponedjeljak, 20. ožujka, a prijaviti se mogu isključivo studenti Sveučilišta u Mostaru putem linka – https://podio.com/webforms/17873997/1200863.

Važno je napomenuti da su svi tečajevi u potpunosti besplatni za sve studente našeg Sveučilišta.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru poziva sve studente da se prijave na neki od navedenih tečajeva i tako si upotpune studentske dane, dodatno se obrazuju i zabave. Studenti će biti pravovremeno obaviješteni o početku tečajeva.

posusje.net

OGLASI

Loading