Select Page

OŠ Ivana Mažuranića Posušje među tri najbolje na natjecanju Lino višebojac

OŠ Ivana Mažuranića Posušje među tri najbolje na natjecanju Lino višebojac

U sklopu vrlo zanimljivog i popularnog regionalnog učeničkog natjecanja Lino Višebojac, kojeg organizira Podravka iz Koprivnice, ove sezone je prije par mjeseci po prvi put sudjelovala i naša škola. Budući da je sam događaj bio organizacijski opsežan i zahtjevan, učenici, učitelji i vodstvo škole su se morali na vrijeme pripremiti. Djeca i učitelji iz cijele škole su se, predvođeni ravnateljem profesorom Zvonimirom Širićem, s puno entuzijazma i predanosti primili posla za što bolju organizaciju natjecanja u najvećoj školi u BiH.

Sam događaj je bio nesvakidašnji. Prepunom gradskom sportskom dvoranom razlijevala se pjesma, navijanje i radosno dječje šarenilo. Prekrasan prizor za sve goste i nazočne. Gotovo puna dva sata su svi uživali u sportskim nadmudrivanjima naših djevojčica i dječaka. Ljudi iz Lina su svjedočili nečem što rijetko viđaju i u puno većim gradovima od našeg Posušja.
I nakon završetka svih ovogodišnjih natjecanja, koja su se održavala u školama diljem Bosne i Hercegovine, jučer nam je stigla vijest da je OŠ Ivana Mažuranića iz Posušja, uz još dvije škole iz Odžaka i Konjica, osvojila nagradu kao najbolji domaćin organizator.

Uz novčanu nagradu i lijepe uspomene koje je dobila naša škola, dobila je i još jedan pregršt ponosa.

I mi zajedno s njom.

Čestitamo!!!

OGLASI

Loading