Select Page

OTKRIVAMO TAJNI PLAN: Bošnjačka ljevica ‘građane’ plaši ‘entitetom’ kako bi Hrvate pokušala eliminirati 2018.

OTKRIVAMO TAJNI PLAN: Bošnjačka ljevica ‘građane’ plaši ‘entitetom’ kako bi Hrvate pokušala eliminirati 2018.

U praksi se ostvaruje ono što su suarhitekti političkog kaosa i krize osmislili još prošle godine na jednoj od redovitih sarajevskih političkih “sećija” tzv. ljevice koja okuplja SDP BiH, Građanski savez i Demokratsku frontu.

Hrvatima ‘oteti’ predsjednika

Po tom scenariju, do sljedećih izbora svaki potez Hrvata ocjenjuje se fašizmom, Bošnjake se straši “trećim entitetom”, a manipulacijama ih se radikalizira toliko da manje lošijim rješenjem smatraju Hrvatima nametnuti političke predstavnike 2018. Takvu strategiju apsolutne radikalizacije odnosa između Hrvata i Bošnjaka osmislile su i provode stranke bošnjačke ljevice koje svojom mržnjom prema Hrvatima dosežu granice pojedinih diktatora i krvnika iz prošlih desetljeća koji su se također kitili svojim socijalističkim ideološkim korijenima.

No, zanimljivo je kako se u svojim planovima i projektima apsolutno poklapaju s interesima “autentičnih” bošnjačkih stranaka kojima ipak neće remetiti planove na izborima, što onda sugerira na postojanje šireg svebošnjačkog dogovora koji javnosti nije poznat. No, poznato je kako su se stranke ljevice udružile u otimanju političkog, a time i životnog kolača Hrvatima u BiH, i to je ključni razlog zašto sve najave oko izmjena Izbornog zakona vide najvećom prijetnjom po njihovu egzistenciju, čak veću i od same podjele ili komadanja zemlje. 


Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH…

OGLASI

Loading