Select Page

OTVARANJE CENTRA ZA MLADE U POSUŠJU

OTVARANJE CENTRA ZA MLADE U POSUŠJU

Udruga Apollo je u suradnji sa BHRI,IOM I USAID-om , te uz potporu lokalne zajednice realizirala projekt  službenog naziva  YOUTH CENTER ATOMSKO SKLONIŠTE . Projekt je započet 01.travnja 2021. a službeno završava otvaranjem preuređenog prostora Atomskog skloništa.

U program Posuškog lita je uvršteno i službeno otvaranje ovog multimedijalnog , vrhunski opremljenog i uređenog prostora i to 27.srpnja 2021. s početkom u 18.00 sati.

 Na otvorenju će biti prikazana  video prezentacija  faza projekta, moći ćete pogledati i izložbu radova likovne radionice te poslušati izvedbe bendova ROCK AKADEMIJE.

Napominjemo da je uz ovaj projekt paralelno tekao i projekt #kulturarastura# ,koji će u četvrtak 29.7. imati i svoju veliku glazbenu  završnicu- KONCERT FILMSKE GLAZBE.

 Nakon višemjesečnih radova na adaptaciji prostorija Atomskog skloništa, prostor za mlade kreativce u Posušju je uređen ,opremljen i spreman primiti sve mlade ljude iz Posušja koji žele sudjelovati u radionicama koje će ovaj centar organizirati. 

Veliku pomoć Udruzi Apollo u realizaciji ovog projekta pružile su navedene organizacije, Općina Posušje te svi mentori i polaznici radionica koji su svojim radom doprinijeli konačnoj realizaciji ovog projekta čija  vrijednost  premašuje 100.000 KM.

Posebnu zahvalu Udruga Apollo duguje svim pojedincima koji su se volonterski uključili u ovaj projekt kako bi ovaj centar mogao konačno otvoriti svoja vrata mladim ljudima kojima je potreban prostor za stvaranje kreativnih sadržaja u Posušju.

Iz Udruge Apollo poručuju, kako je  proces realizacije ovog projekta bio zahtjevan ,no otvaranje Centra za mlade Atomsko sklonište samo je početak puno težeg procesa održavanja razine kvalitete radionica, te kako se nadaju da će suradnjom svih kreativaca u Posušju  ovaj prostor u potpunosti ispuniti svoju  namjenu generatora kulturnih događanja u našem Posušju.

OGLASI

Loading