Select Page

Otvoren klub umirovljenika Posušje

Otvoren klub umirovljenika Posušje

Od danas, stanovnici treće životne dobi u Posušju imaju i formalno svoje mjesto okupljanja. Naime, na adresi Petra Svačića 5, na Vojuši, svečano je otvoren Klub umirovljenika.

Događaju su uz članove Udruge umirovljenika Posušje nazočili i svi oni koji su potpomogli da se ovaj projekt uspješno ostvari. Ante Karamatić, njen predsjednik, u prigodnom govoru uputio je zahvalu Javnoj ustanovi Urbikom koja je pomogla oko prostora, Općini Posušje koja sudjelovala u adaptaciji te svim ostalim sponzorima i donatorima.

Današenjm događaju nazočili su i predsjednik OV-a Ivan Lončar i načelnik Ante Begić koji je ovom prilikom kazao kako je Općina Posušje, držeći do svih kategorija društva, i ovdje se rado uključila u realizaciju ovog za umirovljenike važnog projekta te da će se, koliko to mogućnosti dozvoljavaju, nastaviti s pružanjem podrške aktivnostima kluba. Izrazio je i uvjerenje kako će se na ovom mjestu organizirati što veći broj zanimljivih programa kako bi njegovi korisnici što kvalitetnije provodili slobodno vrijeme.

Da su uvjeti za kvalitetan boravak i ispunjeni, uvjerili smo se obilaskom prostranog prostora u kojem je uz novi namještaj, rekonstruirano grijanje i hlađenje te kutak za osvježenje, napravljeno sve da ga naši seniori rado posjećuju i u njemu borave. Još tome dodajmo kako se prostor nalazi u prizemlju čime im je uvelike olakšan i pristup. Vjerujemo kako će uz sadržaje koje će osmišljavati članovi udruge ovaj projekt učiniti dugotrajnim, za sadašnje ali i buduće generacije umirovljenika.

OGLASI

Loading