Select Page

Otvoren moderni salon automobila i rent a car tvrtka u Posušju AUTO POINT

Otvoren moderni salon automobila i rent a car tvrtka u Posušju AUTO POINT

AUTO POINT d.o.o. je novootvorena tvrtka koja se bavi uvozom, prodajom i iznajmljivanjem automobila. Automobili su podrijetlom iz zemalja zapadne Europe, a sva vozila posjeduju certifikat o proizvođaču te servisnu evidenciju. Mladi tim entuzijastičnih djelatnika u prvi plan stavlja kvalitetu i profesionalnost u svim fazama, kako nabave Vašeg automobila, tako i iznajmljivanja istih.

Ured i skladišni prostor tvrtke nalazi se Posušju uz magistralnu cestu Posušje-Mostar (pokraj Sambe). Iz kompanije naglašavaju maksimalnu profesionalnost i posvećenost klijentima. Vođeni tom krilaticom, svim kupcima automobila u prvoj godini poslovanja nude nevjerojatno jamstvo od 18 mjeseci za kupljeno vozilo.

Svi automobili predviđeni za iznajmljivanje osigurani su potpunim kaskom te su podložni svim provjerama i servisima, kako bi se što više ugodilo zahtjevima klijenata koji traže bezbrižno korištenje iznajmljenih automobila.

Više informacija o novoj posuškoj tvrtki kao i njihovu ponudu automobila možete pogledati na web stranici www.autopoint.ba ili nazovite broj mobitela 063 000 015.

Također, možete ih pratiti na društvenim mrežama, gdje Vas očekuju i brojne nagrade.

OGLASI

Loading