Select Page

Otvoren Mostarski sajam gospodarstva

Otvoren Mostarski sajam gospodarstva

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik otvorio je Mostarski sajam gospodarstva. Dodik je na samom početku čestitao na uspješnoj organizaciji 22. sajma u Mostaru zahvaljujući se dužnosnicima na dolasku u ovaj grad.

On je rekao da se na ovom sajmu danas susreću gospodarstvenici kako bi sklopili poslove, dodajući da o snazi sajma govori i činjenica da je ovogodišnji partner Kina, piše Klix.ba.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH ukazao je na važnost dobre suradnje s Kinom u trenucima globalnih problema. Kako kaže, uspjesi Kine su važni za BiH koja se susreće s kineskim proizvodima.

On je rekao da od Kine možemo naučiti i kako napraviti ekonomski uzlet. Osvrnuo se i na Srbiju dodajući kako i Srbija ima jak uzlet, odnosno da može služiti kao primjer. Dodik je dodao da sajam nije samo susret gospodarstva, već i susret kultura.

“Želim uspjeh svim izlagačima i dobre poslovne aranžmane. Želim ohrabriti partnere da se ubuduće okupe na ovako važnom događaju”, rekao je Dodik.

Kako kaže, Predsjedništvo BiH je pokrovitelj Mostarskog sajma i ovaj sajam je jedna od najvažnijih manifestacija u državi Bosni i Hercegovini.

Ovogodišnji Sajam gospodarstva u Mostaru bit će održan od 9. do 13. travnja, a zemlja partner ove godine je Kina, kojoj će ovo biti prvo partnerstvo na mostarskoj gospodarskoj smotri.

vecernji.ba

OGLASI

Loading