Select Page

Ovu nisu Alpe, San Marino, Indija: Ovo su nevjerovatne ljepote Bosne i Hercegovine (FOTO)

Ovu nisu Alpe, San Marino, Indija: Ovo su nevjerovatne ljepote Bosne i Hercegovine (FOTO)

Udruženje AVANTUR formalno postoji od 24. prosinca 2012. godine. Osnovano je od strane zaljubljenika u prirodne ljepote BiH koje pružaju izuzetne mogućnosti za bavljenjem nekim od vanjskih sportova.

To ujedno pruža i idealnu podlogu za razvoj sportskog turizma. Zbog toga jedan od osnovnih i mnogobrojnih ciljeva ovog udruženja i aktivnosti jeste rad na omasovljenju planinarenja, biciklizma, zimskih sportova i sl. sa posebnim akcentom na djecu i mlade.

Kako našu djecu vratiti zdravim korjenima, zdravom načinu življenja i razmišljanja? Smatramo da naše aktivnosti dobrim dijelom mogu doprinijeti tome. Bit cemo tu da ih upoznamo sa svim prirodnim ljepotama BiH. Bit cemo tu da mladima pokažemo, a starije podsjetimo kako se grudva, ili da osvoje neke od prelijepih planinskih vrhova, ili im pokažemo svo bogatstvo šumskih plodova i povedemo ih u branje, ili im priuštimo izlazak sunca na vrhu planine. Fotografije koje objavljujemo u ovom albumu su sa naših druženja protekle godine. Sve je u cilju promocije i razvoja turizma u BiH, a što sa našim aktivnostima nastavljamo i u 2016. godini uz dosta novih iznenađenja, na svojoj Facebook stranici navode članovi udruženja.

U prilogu samo djelić prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine:

relaxportal.info/Foto: AVANTUR

OGLASI

Loading